Blaue Hintergrundillustration

Theaterstück

„ЧУДНИ СЕ ПАТИШТАТА ЧОЕЧКИ“ на Кирил Дончов

Садо-мазохистичка драмска сатира за сведувањето на љубовните емоции на ниво на тривијална бесмисла.

Zur Übersicht