Blaue Hintergrundillustration

Theaterstück

„КОЏАК“ на Стефан Марковски

Драмска итроштина и настојување на главниот лик, во неготово убедувањето кон неговите родители, да не го избркаат од дома, бидејќи сегашноста е неперспективна за егзистенцијално осамостојување.

Zur Übersicht