Blaue Hintergrundillustration

Theaterstück

„САМА“ на Надица Трајкова

Драма за проблемите на средношколците, драма за родителите кои не ги сфаќаат и не ги третираат сериозно проблемите на своите деца тинејџери.

Zur Übersicht