Blaue Hintergrundillustration

Theater play

„ПАРКИНГ“ на Васил Михаил

Драмска логореа за сите манифестации на баналните комплицирања во македонското општество. Прилично неинтелегинтна страст да му се комплицира животот на другиот на сите можни начини.

To overview